Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Winter Edition

Zuma Winter Edition este o versiune de sărbători a clasicului Zuma, dedicat Anului Nou și Crăciunului. Acest joc de puzzle online îți ridică moralul încă din prima secundă a jocului. Pentru că este zăpadă în ea, miroase a pomi de Crăciun și a magie.

Convinge-te singur! Lansați jocul în browser și plonjați-vă în atmosfera încântătoare a unui basm de iarnă chiar acum!

Cum se joacă

Personajele principale din joc sunt bile stilizate ca decorațiuni multicolore pentru pomul de Crăciun și Moș Crăciun. Un lanț lung de bile se strecoară de-a lungul cărării, iar Moș Crăciun, cu ajutorul tău, trebuie să-și împuște bilele în ei. Dar este important nu doar să tragi pentru a ucide, fără gând și fără milă, ci să țintim cu bile de același tip exact același tip de bile din lanț. Apoi bile de aceeași culoare se vor uni în grupuri și vor izbucni ca niște bule. Nivelul este considerat trecut atunci când terenul de joc este complet curățat de mingi. Dacă chiar și o minge ajunge la capătul pistei, runda se va încheia cu înfrângerea ta zdrobitoare.

Jocul se joacă pentru puncte. Nivelurile se deschid pe măsură ce progresezi. Ajungeți la ultimul și introduceți-vă numele în tabelul cu scoruri maxime de la Zuma!