Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Magician

Testează-ți agilitatea, acuratețea și viteza de reacție în acest joc captivant Magicianul Zuma! Magia începe acum! Alăturați-ne!

Cum se joacă

Acest joc aparent ușor, cu design necomplicat și joc simplu, este plin de surprize și surprize. Are cu ce să surprindă jucătorii:

• O poveste interesantă dedicată magiei și vrăjitoriei. La urma urmei, personajul principal aici este un vrăjitor cu o pălărie ascuțită! El este gata să execute oricare dintre comenzile tale… Du-te!
• Zeci de niveluri provocatoare. Dacă în alte jocuri din genul „Zuma” primele niveluri sunt ușoare și nu este greu să le treci repede, atunci totul este diferit aici! De la bun început, jocul te ține în suspans și îți face creierul și mâinile să lucreze la maximum. Intră, verifică-l și vezi singur!
• Acompaniament muzical discret. Muzica se combină armonios cu intriga și jocul și creează o atmosferă încântătoare de magie și basm. Datorită acestui lucru, te poți scufunda profund în procesul de luptă cu mingi și chiar poți cădea într-o transă de joc. Jocul este atât de captivant!

Ei bine, regulile sunt simple – rupe un lanț de bile colorate în mișcare, trăgând cu obuze în el, astfel încât bila roșie să stea lângă roșu, galben cu galben, etc. Grupuri de bile de aceeași culoare vor exploda și vor dispărea, iar acele bile care se întâmplă să fie cu bile de altă nuanță se vor alătura altora. Scopul este de a împiedica lanțul să crească și să ajungă la capătul căii.
Noroc!