Dislike!Like it! (Rating: 4.00)
Loading...

Zuma Revenge

Petrece timp cu beneficiul minții și al sufletului tău cu jocul de puzzle captivant Zuma Revenge pe tot ecranul! Acest vibrant joc arcade online va deveni ghidul tău în lumea minunată a jocurilor casual, care va captiva și captiva mult timp. Bine ati venit! Aici ești întotdeauna binevenit!

Cum să joci Zuma Revenge

Zuma Revenge HTML5 întâlnește jucătorul cu o grafică îmbunătățită și noi funcții auxiliare care accelerează procesul de deplasare pe scara de nivel. Când începeți jocul pentru prima dată, veți găsi un tutorial care vă arată clar ce trebuie să faceți pentru a câștiga. Scopul este simplu – trage într-un lanț târât de bile colorate cu propriile tale bile, creează combinații de elemente de aceeași culoare și scoate-le de pe terenul de joc. Este important să aveți timp să le eliminați pe toate înainte de a ajunge în tunel. Apoi nivelul se va încheia cu înfrângerea ta zdrobitoare și va trebui să treci prin asta de la bun început.

Fiecare rundă finalizată cu succes valorează puncte. Cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât primești mai multe bonusuri și cu atât va fi mai mare locul tău în clasament!

Începeți să jucați acum Zuma Revenge 2!