Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Maya

Dacă ai visat întotdeauna să mergi în căutarea unei civilizații străvechi și să dezvălui câteva dintre cele mai lăuntrice secrete ale acesteia, atunci a sosit momentul! Jocul unic html Zuma Maya oferă o astfel de oportunitate! Călătoria virtuală începe chiar acum, chiar aici, chiar în locul în care ești! Și pentru asta nici nu trebuie să descărcați și să instalați nimic – doar deschideți jocul online pe un computer sau dispozitiv mobil și începeți să vă plonjați în lumea minunată a misterioasei civilizații Maya.

Cum să joci Zuma Maya

Există 76 de niveluri în jocul „Zuma Maya”. Se vor deschide unul după altul pe măsură ce progresezi prin fiecare. Scopul jocului este de a opri progresul „șarpelui” multicolor de-a lungul căii șerpuitoare către peșteră. Dacă se întâmplă acest lucru, runda se va încheia cu înfrângere și va relua din nou. Pentru a preveni acest lucru, folosește „șoarecele” pentru a direcționa tunul în bile și trage în ele cu aceleași bile. Bilele își schimbă culoarea la fiecare lovitură. Dar este important să ne amintim că, dacă o minge, de exemplu, una albastră, cade într-una verde, atunci se va alătura șarpelui și va deveni mai mare. Prin urmare, este necesar să loviți bile de aceeași culoare în aceleași bile. Apoi trei sau mai multe bile de aceeași culoare se vor conecta și vor dispărea automat. De îndată ce toate bilele sunt distruse, va avea loc trecerea la un nou nivel.

Primele niveluri vor fi ușoare și vă pot lăsa garda jos. Dar nu vă sfătuim să vă relaxați! Pe măsură ce treceți mai departe, va începe partea cea mai interesantă și dificilă – „șarpele” va deveni mai rapid și mai agil, iar bilele nu vor mai fi aranjate în grupuri de aceleași culori pentru a vă ușura sarcina. Încearcă acum!

Deschideți Zuma Maya chiar acum și nu uitați să activați sunetul – muzica uimitor de frumoasă vă va ajuta să vă scufundați și mai adânc în modul de joc al puzzle-ului și să experimentați pe deplin atmosfera sa încântătoare!