Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Lost Island Zuma

Lost Island Zuma este a treia parte a popularului joc online din genul „Zuma” și „Balls” în care trebuie să-ți continui călătoria prin Insula Pierdută și să ajungi la comoară. Jucătorii vor găsi și mai multe niveluri noi, bonusuri, diferite locații, emoții și impresii. Prin urmare, trebuie să porniți la drum chiar acum. Aventura abia asteapta!

Cum se joacă

Jocul este controlat cu ajutorul unui „mouse” al computerului. Pe terenul de joc, vei vedea un lanț de bile care se mișcă încet de-a lungul căii. Sarcina ta este simplă – să împiedici bilele să ajungă la capăt, să le oprești prin toate mijloacele și să le distrugi. Pentru a face acest lucru, aveți până la două arme, între care puteți comuta oricând în joc. Este foarte convenabil și dublează șansele de câștig. Este important să trageți nu numai rapid, ci și cu precizie. Și este imperativ ca culoarea să se potrivească cu culoarea, adică bilele roșii trebuie grupate cu roșu, verde și verde, apoi vor exploda, iar lanțul devine mai scurt. Ultimul balon care a explodat vă va aduce o victorie epică în această rundă. Dar nu vă relaxați și bucurați-vă înainte de timp – mai sunt două duzini dintre cele mai dificile niveluri în față, care nu se vor preda atât de ușor în fața dvs.

Ești gata să călătorești pe Insula Pierdută? Atunci hai să mergem acum! Mai mult, nu este nevoie să descărcați, să descărcați și să instalați nimic – jocul Lost Island Zuma funcționează direct în browser online.