Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Ball

Îți plac puzzle-urile captivante? Atunci cu siguranță ai venit în locul potrivit! La urma urmei, Zuma Ball este exact jocul online captivant de care ai nevoie! Acestea sunt 10 niveluri de plăcere pură, cu un amestec de entuziasm, distracție și satisfacție morală de la fiecare victorie.
Convinge-te singur!

Cum se joacă

În jocul „Zuma Ball” una dintre cele mai lungi căi care pot fi văzute doar în puzzle-urile din acest gen. Acest lucru vă oferă un avantaj și timp suplimentar pentru a finaliza nivelul. Cu toate acestea, sarcina este complicată de faptul că diverse obstacole sunt împrăștiate pe terenul de joc. Intrând în ele, mingea sare și nu ajunge la țintă. Sarcina rămâne aceeași, ca întotdeauna – să „împușcăm” întregul șarpe din bilele colorate, astfel încât să se formeze combinații de trei sau mai multe bile de aceeași culoare. Apoi vor fi scoși de pe terenul de joc, aducându-vă mai aproape de victoria prețuită.

Nivelul este considerat trecut dacă nu au mai rămas elemente pe teren.
Zuma Ball este adaptat pentru jocul pe tot ecranul. Pentru a-l „extinde” pe ecranul complet al dispozitivului, faceți clic pe butonul „pătrat” din colțul din dreapta și bucurați-vă de puzzle la scară 100%.
Noroc!