Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Fairy Town 2

Zuma Fairy Town 2 este un joc online popular care va atrage cu siguranță fanii genului meci 3. În ciuda designului simplu și necomplicat, puzzle-ul totuși imediat, din primele secunde, te atrage în joc, confirmând adevărul etern că uneori, cu cât mai simplu, cu atât mai bine.

Convinge-te singur!

Cum se joacă

Scopul puzzle-ului este de a curăța terenul de joc de bilele colorate atașate rotorului. Pentru a face acest lucru, trageți în ei cu „șoarecele”, controlând săgeata care vă arată direcția. Dar nu este suficient doar să tragi, important este să lovești cu mingea ta de aceeași culoare pe spinnerul de exact aceeași culoare. Abia atunci bilele se vor fuziona între ele și vor exploda. Astfel, este necesar să îndepărtați încet toate bilele. Sarcina este complicată de faptul că spinnerul nu stă într-un singur loc, ci se învârte, doborând vederea.

Jocul are mai multe niveluri, a căror dificultate crește după trecerea celui precedent.

Joacă Zuma Fairy Town 2 online, gratuit și fără înregistrare chiar pe site-ul nostru! Nu este nevoie să descărcați, să descărcați sau să instalați nimic. Doar deschideți puzzle-ul, apăsați „Start” și bucurați-vă de
un joc captivant, de care este greu de desprins. Dovedit de milioane de jucători!