Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Deluxe 2

Zuma Deluxe 2 este o continuare a legendarului joc de puzzle, atât de îndrăgit de milioane de jucători din întreaga lume. Ce te așteaptă în ea:

• Mecanica imbunatatita, chiar mai confortabila si usoara. Gameplay-ul modificat a simplificat procesul de control, ceea ce ne-a permis să ne concentrăm cât mai mult pe obiectivele jocului, și nu pe setările acestuia.
• Niveluri noi, interesante și incitante, cu dificultate tot mai mare. Va fi greu să te desprinzi – dovedit în practică!
• Bonusuri unice și caracteristici exclusive care accelerează procesul de trecere și adaugă varietate jocului. Fără asistenți în „Zuma” nicăieri – și pe bună dreptate, nu ești singurul care se luptă cu „șarpele” obscen?

Ce înseamnă toate acestea? Că vă așteaptă și mai multe emoții și impresii pozitive!
Nu-ți pierde timpul, alătură-te familiei mari și prietenoase Zuma chiar acum!

Cum să joci Zuma Deluxe 2

Nu putea fi mai ușor! Există un tun special în centrul câmpului. Folosește „mouse-ul” computerului pentru a-l răsuci în direcții diferite și trage bile colorate. Scopul tău este un „șarpe” târât, care constă din elemente de diferite culori. Focul se îndreaptă spre ea, împiedicând reptila curcubeu să ajungă în peștera de piatră. În caz contrar, nivelul se va termina și va trebui să o iei de la capăt. Este important să loviți bilele cu bile de aceeași culoare. Apoi un grup de 3 bile identice una lângă alta va exploda și va dispărea automat. Șarpele va deveni mai mic, mai scurt și, de îndată ce ultima minge va izbucni, vă va aduce o victorie mult așteptată. Dar nu vă bucurați din timp, lăsați-vă puterea pentru alte runde – va fi și mai dificil în continuare. Iar primele niveluri sunt doar o încălzire!

Joacă acum Zuma Deluxe 2 pe tot ecranul online gratuit și fără înregistrare !