Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Totemia

Zuma Totemia este o lume magică unică în care trebuie să mergi pentru a ajuta orașul Totemia și a-l proteja de rău. Chestia este că aici au trăit mereu oameni buni și buni cu cunoștințe străvechi în domeniul magiei. Nu le-au folosit niciodată greșit. Doar spre bine, vindecare și clădire. Dar într-o zi au fost trădați. Unul dintre Vrăjitorii din Totemia a făcut echipă cu un Șaman puternic și rău pentru a se ocupa de cunoștințele străvechi de dragul puterii și puterii. Cu vraja lui malefica, a vrăjit toate pietrele din jurul orașului, le-a suflat viață și le-a făcut să atace Totemia.
Acum ești singurul care îl poate opri pe Șaman și îi poate ajuta pe locuitorii din Totemia. Nu este timp să te gândești! Trebuie să mergem la Zuma Totemia acum!

Cum se joacă

O armată lungă de bile fermecate se mișcă de-a lungul căii întortocheate. Trebuie să-i oprești cu orice preț și să nu-i lași să termine această călătorie. În caz contrar, orașul va cădea, iar locuitorii lor vor deveni prizonieri cu voință slabă ai șamanului rău… Prin urmare, mai degrabă, luați armele – marea relicvă a Totemiei, un artefact sub forma unei măști formidabile din care puteți trage. scoici. Fiecare proiectil are propria lui culoare. Este important să lovești mingea adversarului de exact aceeași culoare cu proiectilul tău. Se vor contopi unul cu celălalt și vor exploda. Acționați rapid și hotărât. Dacă bilele ajung la porțile Totemia, totul va fi în zadar…

Ești pregătit pentru bătălia luminii și întunericului? Atunci vizitează Zuma Totemia chiar acum!