Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma cu bile

Ai avut câteva minute libere? Apoi cheltuiește-le în beneficiul sufletului și minții tale cu jocul Zumba Challenge. Acest joc de puzzle captivant nu numai că vă poate înveseli și vă poate ajuta să vă relaxați după o zi grea la muncă, ci și să vă mențină creierul în formă. Sună bine? Creierul se antrenează doar prin odihnă. Acesta este avantajul jocurilor populare în genuri precum „bile”, „trei la rând” și „zoom”.

Cum se joacă Zuma cu bile

În fața ta este clasicul „Zuma” – un ecran de joc cu o cale șerpuitoare, în centru este o broască de piatră, care urmărește în tăcere un șir de bile colorate alunecând în fața ei. Ei se îndreaptă spre tunel. Acesta este scopul lor final, dar nu li se poate permite să ajungă acolo. În caz contrar, vei pierde nivelul și va trebui să o iei de la capăt.
Broasca este arma ta în lupta împotriva acestor mingi. Controlându-l ca pe o praștie sau ca un tun, răsuciți amfibiul în direcții diferite, țintește bile și trage-ți obuzele în ele. Doar nu uitați că principalul lucru este să trageți cu bile roșii la cele roșii, cele albastre la cele albastre și așa mai departe. De îndată ce se formează o combinație de cel puțin trei bile de aceeași culoare, bilele combinate vor exploda și sunt eliminate automat de pe terenul de joc. Trebuie să ștergeți complet ecranul de bile și apoi puteți trece la nivelul următor.
Bun joc!