Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Dino

Zuma Dino este un joc online captivant de tip potrivire 3 despre dinozauri. Ele pot fi dispărute, dar amintirea lor va trăi pentru totdeauna! În filme, cărți și, bineînțeles, în jocuri atât de interesante.

Cum se joacă

Un dinozaur amuzant stă pe iarba tânără suculentă, protejând gheața ouălor de bile însetate de sânge. Vor să fure ouăle de dinozaur și să le ducă acasă. Nu lăsa să se întâmple asta! Ajută dinozaurul să lupte împotriva mingilor și salvează ambreiajul. Pentru a face acest lucru, folosește „șoarecele” pentru a ținti dinozaurul și trage direct în ouă. Vă rugăm să rețineți că ouăle sunt de culori diferite. Și acesta nu este un accident. Deoarece în genurile “Zuma” trebuie să conectați bile de aceeași culoare și să creați combinații ale acestora din cel puțin trei elemente. Apoi vor fi combinate între ele și eliminate automat de pe terenul de joc. Și îți trebuie doar! Scoateți toate bilele și treceți la nivelul următor! Va fi și mai cald aici, și mai dificil, dar și mult mai interesant!
Joacă Zuma Dino online gratuit și fără înregistrare chiar pe site-ul nostru! Pentru a face acest lucru, nu trebuie să descărcați niciun fișier și să le instalați pe dispozitiv. Doar lansați puzzle-ul în browser, faceți clic pe „Start” și bucurați-vă de joc. Noroc!