Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Bubble Shooter

Zuma Bubble Shooter (Zuma trăgător de bule) – un joc arcade captivant în genul popular de „bile”, care poate fi jucat gratuit și fără înregistrare pe site-ul nostru. Nu trebuie să descărcați niciun fișier și să le instalați pe dispozitiv. Jocul este disponibil pentru toți jucătorii în browser online.

Cum se joacă

Puzzle-ul colorat constă din mai multe niveluri provocatoare, cu dificultate progresivă. În centrul terenului de joc se află un tun, care este controlat de o pisică în cască și uniformă militară. El protejează totemul de aur – un simbol al libertății și independenței Frăției Feline. Șoarecii obsceni vor să captureze cel mai important artefact al cu dungi. Au aruncat un strigăt în tot raionul și au adunat o armată uriașă de semeni, care vor și ei să se răzbune pe pisici pentru toate secolele de vrăjmășie. Pisicile, al căror număr este prea mic pentru a respinge rozătoarele, s-au îndreptat spre singurul lor aliat pe toată durata existenței lor – Omul.

Acum soarta Frăției Feline este în mâinile tale! Libertatea lor depinde de viteza de reacție, de abilitățile de logică și de atenție. Nu-i da greș pe cei care cred în tine ca singurul Mântuitor și Ocrotitor.

Scopul jocului Zuma Bubble Shotter este acela de a împiedica bilele colorate să ajungă la capătul căii pe care se târăsc. Pentru a preveni acest lucru, controlează tunul din mijlocul ecranului de joc, îndreptându-l către locul potrivit pentru tine. Țintește mingile și trage în ele. Bilele de aceeași culoare vor exploda și vor dispărea. Trebuie să eliminați toate bilele, iar apoi nivelul se va încheia cu o victorie.

Noroc!