Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Blitz

Zuma Blitz este un clasic în genul său, care cu siguranță îi va mulțumi pe toți fanii „Trei la rând”, „Balls” și „Zuma”. În ciuda designului modest și a gameplay-ului simplu, jocul te duce cu capul înainte în lumea ta și nu te lasă până când nu treci de mai multe niveluri, cel puțin, la maximum – totul.
Fara gluma! Convinge-te singur! Așa cum au făcut mii de jucători din întreaga lume.

Cum se joacă

Înainte de tine este un teren de joc. Există un tun în centrul acestuia. Ea poate trage bile de toate culorile curcubeului. Ea este pe care trebuie să o controlezi cu ajutorul unui „mouse” de calculator. Tunul se rotește cu ușurință în jurul axei sale, astfel încât să poți intra în orice colț al terenului de joc și să atingi chiar și cea mai dificilă țintă.

De îndată ce nivelul începe, un „șarpe” se târăște din nurcă. Este format din bile multicolore și se mișcă strict de-a lungul căii, încercând să ajungă până la capăt și să se târască în gaură. Nu o lăsa să facă asta. Trage în el cu obuze dintr-un tun, încercând să lovești mingea roșie cu o carapace roșie, albastră într-o minge albastră și așa mai departe, folosind același principiu. Apoi un grup de cel puțin trei bile de aceeași culoare, situate una lângă cealaltă, vor fi îndepărtate automat din corpul șarpelui. Aruncă toate bilele pentru a câștiga și treci în runda următoare.

În total, jocul are 15 niveluri interesante. Completează-le pe toate!