Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Inca Ball

Zuma Inca Ball este un joc puzzle online pentru cei care apreciază jocul atmosferic, dinamic și simplu în jocuri. Jocul este dedicat celei mai mari civilizații Maya, ai cărei oameni erau unul dintre triburile foarte dezvoltate ale lumii antice. Oamenii de știință moderni nu pot explica de unde mayașii și-au luat cunoștințele și cum au putut construi astfel de structuri grandioase care au supraviețuit până în vremurile noastre. Sute de ghicitori și secrete sunt ascunse în clădirile acestei civilizații puternice, pentru ale cărei răspunsuri omenirea s-a luptat de câteva mii de secole.

Cum se joacă

Regulile jocului Zuma Inca Ball sunt simple – un șir de bile colorate se mișcă pe terenul de joc. Destinația lor finală este peștera de la capătul potecii. Dacă ajung la el, atunci nivelul se va termina cu înfrângere și va fi repornit. Pentru a câștiga, trebuie să trageți în bile cu scoici de exact aceeași culoare. Bilele unite într-o singură culoare vor fi eliminate automat din joc. De îndată ce ultima minge dispare, va veni victoria.
Dar nu te relaxa! La urma urmei, jocul are până la 76 de niveluri! Și fiecare este mai dificil decât ultimul. Le poți învinge pe toate?