Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Luxor

Popularul joc online Zuma Luxor html5 vă invită să porniți într-o călătorie incredibilă prin uimitor Egipt. Această țară extraordinară este iubită pentru istoria și cultura sa unică, pentru Piramidele regale (printre altele, incluse în Cele șapte minuni ale lumii), pentru caldă Marea Roșie. Prin urmare, creatorii de jocuri casual nu au putut ignora această fortăreață a mormintelor antice ale marilor faraoni și au dedicat zeci de puzzle-uri diferite din genul „trei la rând” Egiptului.
Zuma Luxor 2 este unul dintre ele.

Cum se joacă

Din momentul în care jocul a fost lansat, ești arheolog. Și următorul tău obiectiv este să explorezi piramidele antice. Odată ajuns înăuntru, te confrunți cu o problemă foarte mare. Ieșirea a fost acoperită cu bile colorate. Și acum trebuie să le distrugi pe toate înainte să ajungă la tine. Aceasta va fi calea ta spre libertate.
Un „șarpe” format din bile colorate se va târî de-a lungul potecii serpentine. Trebuie să-i împuști din tun cu bilele tale, încercând să lovești mingea albastră în albastru, roșu în roșu și așa mai departe cu alte culori. Trei sau mai multe bile de aceeași culoare, situate una lângă alta, vor exploda și vor dispărea automat din „șarpe”. Sarcina este de a elimina toate bilele cât mai repede posibil, altfel se vor rostogoli până la capătul pistei și nivelul va eșua.
Următoarele bonusuri vor fi disponibile pentru a ajuta jucătorul:

• Ploaie de meteoriți. Distruge majoritatea mingilor de pe terenul de joc.
• Bombă. Explodează cel puțin 4 bile.
• Bulă curcubeu. Schimbă culoarea bilelor din tun în timpul tragerii la culoarea dorită.
• ciucuri curcubeu. Schimbă culoarea bilelor din „șarpe” în cea dorită.
• Clepsidra. Șarpele este făcut să se miște în direcția opusă.

Pentru fiecare minge distrusă pe terenul de joc, sunt emise monede. Puteți cumpăra bonusuri suplimentare cu ele.

Mult succes, cel mai curajos arheolog pe care îl cunoaștem!