Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zumba Ocean

Zumba Ocean este un joc de puzzle online captivant de potrivire 3 cu o temă oceanică. Oceanul, misterios și nesfârșit, a atras oameni din cele mai vechi timpuri cu secrete ascunse în adâncurile adâncurilor sale. Viața este mereu în plină desfășurare în Regatul subacvatic și aveți o oportunitate unică de a privi acolo și de a-i cunoaște pe toți locuitorii acestuia.
Ești gata să mergi chiar pe fundul oceanului? Atunci dă-i drumul! Oceanul strigă, valurile cântă – cum poți rezista?

Cum se joacă

Zumba Ocean are aceleași reguli ca jocurile clasice Zuma și potriviți 3. La urma urmei, au un singur obiectiv – să distrugă toate componentele în mișcare de pe terenul de joc înainte de a ajunge la sfârșitul călătoriei.

Există 60 de niveluri în puzzle. Fiecare nou se deschide pe măsură ce progresezi prin cel precedent. Înainte de start, obiectivele sunt stabilite pentru jucător. De exemplu, pentru a câștiga primul nivel inițial, trebuie să faceți următoarele:

• Distruge toate bijuteriile-bile de pe terenul de joc.
• Punctajul de peste 500 de puncte.
• Creați cel puțin trei combinații.

Dificultatea obiectivelor crește cu fiecare nivel trecut.

Jucătorul va avea acces la opțiuni bonus unice – o bombă, un fulger și pietre prețioase speciale. Ele te vor ajuta să distrugi toate bilele mai repede și să termini nivelul cu o victorie.
Strânge puncte, cumpără bonusuri pentru ei și bucură-te de frumusețea lumii subacvatice în jocul „Zumba Ocean”. Noroc!