Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Deluxe

Zuma Deluxe Original este un joc arcade online fascinant cu care nu numai că îți poți relaxa sufletul, ci și să-ți dezvolți gândirea logică, atenția și capacitatea de a privi înainte cu câțiva pași, calculând totul în avans. De aceea, jocurile din genul „Zuma” sunt foarte populare în întreaga lume, atât în ​​rândul copiilor, cât și al adulților.
Descoperiți singuri această lume uimitoare a mingilor, plină de distracție și emoție în jocul original html5 Zuma Deluxe pe tot ecranul!

Cum să joci Zuma Deluxe

O civilizație străveche în pericol! Și odată cu ea, cunoștințele pe care le protejează sunt amenințate, fără de care lumea va fi pe cale de dispariție. Numai tu, urmașul marilor conducători, în venele cărora le curge sângele, îi poți ajuta! Pentru a face acest lucru, protejați templul sacru și împiedicați invadatorii să intre în el. În caz contrar, o vor distruge până la pământ și, odată cu ea, tot ce a fost păstrat sub arcadele sale de secole…

În fața ta este un drum șerpuit de-a lungul căruia un lanț de bile colorate se mișcă încet, dar sigur. Scopul acestui șarpe viu colorat este să ajungă la o stea aurie cu simbolul unui craniu în centru. Sarcina jucătorului este să prevină acest lucru și să oprească bilele înainte ca acestea să ajungă la capătul labirintului. Pentru a face acest lucru, folosind un „șoarece” de computer, trebuie să vă direcționați arma, o broască de piatră, și să trageți în „șarpe” cu bile de diferite culori, încercând să loviți un element de o anumită culoare într-un element de aceeași nuanță. . De îndată ce se adună un grup de 3 bile de aceeași culoare, aceasta explodează și dispare din lanț. Se trece o rundă când nu mai sunt mingi pe teren.

După aceea, poți trece la următorul nivel și mai dificil. Pe măsură ce progresați prin joc, va deveni mai dificil. Cu toate acestea, jucătorul va deschide și noi funcții și posibilități, datorită cărora jocul va deveni și mai distractiv și incitant.

Jocul vechi Zuma Deluxe este disponibil pentru tine pe ecran complet chiar acum!