Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Crystal Ball Zuma

Crystal Ball Zuma este un joc puzzle luminos, dinamic, distractiv, cu un design suculent, care nu va dezamăgi niciun fan al genului „Balls”.
Singurul său dezavantaj este că nu este rusificat. Dar chiar și cei care nu știu engleza vor putea în continuare să înțeleagă gameplay-ul și să-și ia sufletul în folosul minții! Alăturați-ne!

Cum se joacă

Scopul jocului este de a colecta o combinație de cel puțin 3 bile de aceeași culoare pentru a le elimina de pe terenul de joc. Pentru a face acest lucru, trebuie să trageți în lanțul de bile, care se mișcă încet de-a lungul căii. Este important să obțineți o singură culoare în exact aceeași culoare. Apoi bile de aceeași nuanță vor fi grupate și vor dispărea automat. Dacă ratați, mingea se va alătura lanțului și va deveni și mai lungă, ceea ce va complica foarte mult trecerea nivelului. Dacă bilele ajung la capătul căii, nivelul va fi considerat eșuat și va trebui să-l reporniți.

Jocul se joacă pentru puncte. Cu cât sunt mai multe puncte, cu atât rezultatul este mai mare. Ești gata să-ți scrii numele în istoria lui Zuma? Apoi deschideți puzzle-ul chiar acum, faceți clic pe „Start” și începeți să jucați online!
Noroc!