Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Mystic India

Jocul online Zuma Mystic India (Zuma Elephant) te va cufunda în atmosfera încântătoare a Indiei unice și misterioase, o țară a contrastelor și contradicțiilor, care este renumită pentru cultura sa unică și ospitalitatea orientală.

Puzzle-ul este bun, indiferent din ce parte te uiți – la urma urmei, combină cu succes grafica strălucitoare, muzică magică și un joc incitant.
Acest lucru nu trebuie ratat!

Cum să joci Zuma Mystic India (Zuma Elephant)

Personajul principal al jocului este un elefant indian maiestuos. El, ca gardian principal al junglei, stă în centrul ecranului de joc, gata în orice moment să se grăbească să-și protejeze natura și prietenii. Și a venit ceasul acesta! Jungla este în pericol! Uniți-vă împreună cu elefantul și luptați împotriva vicleanului clan de șerpi care au decis să transforme pădurile sălbatice în serpentarul lor și să devină stăpânii lor cu drepturi depline.

Sarcina este simplă – folosiți „șoarecele” pentru a răsuci elefantul în toate direcțiile și faceți clic pe șarpele târâtor. La fiecare clic, o minge de o anumită culoare va zbura afară. Arătați dexteritate și loviți mingea verde – în verde, albastru – în albastru etc. În acest caz, trei sau mai multe bile de aceeași culoare vor izbucni și vor dispărea, iar lungimea șarpelui va deveni mai scurtă. Dacă ratați și mergeți în locul greșit, mingea se va alătura șarpelui și va deveni mai lungă. Nu o lăsa să se târască până la capăt! În caz contrar, nivelul se va termina cu înfrângerea ta amară…

Zuma Mystic India se joacă pentru puncte și contra timp. Arată-ți cel mai bun scor și pune-ți numele pe recordurile Zuma!