Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Halloween Zuma

Halloween Zuma este un joc online distractiv Zuma dedicat uneia dintre cele mai misterioase sărbători din lume – Halloween. Potrivit legendelor, în această zi, linia dintre lumi este ștearsă și oamenii pot vedea diverse spirite, fantome și alte ființe supranaturale.

Personajul principal al jocului „Zuma Halloween” este o adevărată vrăjitoare. Ea încearcă din răsputeri să oprească invazia nebună de dovleac. Dar ea nu poate face asta singură. Ești gata să o ajuți?

Cum se joacă

Un șir lung de bile de dovleac se mișcă de-a lungul căii serpentine. De unde a venit este necunoscut și încă nu este important. Nu este timp pentru aceste întrebări. Singurul lucru de știut și de reținut este că în niciun caz dovlecii nu ar trebui să li se permită să ajungă la Peștera de la capătul traseului! Pentru a face acest lucru, controlează Vrăjitoarea, răsuciți-o în direcții diferite și trageți în dovleci cu bilele de dovleac. Dacă ați lovit culoarea în culoare, atunci bilele vor fi îndepărtate, dacă nu, atunci se vor alătura lanțului și acesta va deveni mai lung. Și șansele tale de câștig vor fi scurtate în consecință.

Nivelul este considerat trecut atunci când nu mai sunt mingi pe teren. Dar nu te relaxa! Urmează zeci de niveluri noi, locații noi și chiar mai mulți dovleci neliniștiți. Doar Vrăjitoarea este neschimbată – ea va fi prezentă la toate nivelurile. Ca unul dintre principalele simboluri ale Halloween-ului.
Nu înfricoșător? Atunci dă-i drumul! Dați ardeiul dovlecilor obrăznici!