Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma cu Pirati

Toate mâinile pe punte! Zuma cu Pirati invită toată lumea într-o aventură captivantă. S-ar părea că numele jocului sugerează că este dedicat unei teme de pirat. De fapt, acest lucru nu este adevărat. De la pirat aici – doar pălăriile personajelor principale cu simboluri caracteristice. Intriga este construită în jurul bătăliei eterne dintre pisici și șoareci. În această luptă, iei de partea mustaților și îi ajuți să-și protejeze țara de invazia șoarecelui.

Ești gata de luptă? Atunci dă-i drumul! Este timpul să le arătăm acestor șoareci care stăpânesc cu adevărat lumea! Yo-ho-ho!

Cum se joacă Zuma cu Pirati

Primele 5 niveluri din puzzle sunt pregătirea educațională înainte de runde serioase ulterioare. Pe terenul de joc, vei vedea o potecă întortocheată cu bile care se rostogolesc de-a lungul lor. Scopul tău este să scapi de ei folosind un tun special și să nu-i lași până la capăt. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți următoarele:

• Țineți tunul cu mouse-ul pentru a ținti.
• Apoi eliberează tunul să tragă.
• Îndreptați bilele de o culoare spre bile de altă culoare.
• Conectați trei sau mai multe bile de aceeași culoare și explodați-le în acest fel.

Printre bile-șoarecii obișnuiți se numără și cele foarte vicioase și viclene, așa că au căști de protecție pe cap. Nu pot fi învinși dintr-o singură lovitură – împușcă-i cu bile de aceeași culoare de mai multe ori. Acest lucru va ajuta să doborâți căștile, să le slăbiți și apoi să le terminați.

Jocul are o caracteristică bonus unică – un arsenal de arme. În ea, puteți cumpăra arme puternice care vor facilita trecerea nivelului și vor face șoarecii să se teamă, făcându-i să scârțâie de frică.
De asemenea, este posibil să mutați tunul într-un loc convenabil pentru a trage în timpul jocului. Totul este pentru tine! Doar ajutați pisicile să câștige!

Strânge puncte, cumpără arme și dă-i bătaie acestor șoareci! Fă-i să tremure de groază și frică și trimite-i înapoi în vizuinile lor!