Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Craigen: Stones of Thum

Craigen: Stones of Thum este o interpretare originală a versiunii clasice a lui Zuma, care va mulțumi cu siguranță jucătorii acestui gen. Puzzle-ul este dedicat culturii scandinave, în special temei viking. Războinici formidabili, fără milă ai Nordului, care nu cunosc frica, dar cunosc valoarea onoarei și a demnității.

Cum se joacă

Jocul se desfășoară pe ținuturile vikingilor. Bilele colorate se mișcă încet de-a lungul căii șerpuitoare. Sarcina jucătorului este să tragă în ei cu o praștie, încercând să lovească mingea roșie în roșu, albastră în albastru și așa mai departe, conform acestui principiu. Trei sau mai multe bile de aceeași culoare explodează și dispar de pe terenul de joc. Toate bilele trebuie îndepărtate pentru a câștiga nivelul. Dacă lanțul de bile ajunge la capătul pistei, nivelul va fi considerat eșuat și va trebui să-l parcurgeți de la bun început. Cu fiecare nou nivel deschis, dificultatea jocului crește. Locațiile devin mai dificile, drumul se scurtează. Prin urmare, pentru a câștiga, ar trebui să tragi rapid, dar cu precizie, numărând fiecare dintre loviturile tale.
Jocul online Craigen: Stones of Thum are un acompaniament muzical de foarte înaltă calitate care te pregătește pentru joc. Vă recomandăm să activați sunetul și să vă bucurați la maximum de atmosfera puzzle-ului, de la imagine la sunet.