Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Broască

Zuma Broască (Zuma Frog) este un joc puzzle online colorat din popularul gen match 3. Jocurile Zuma sunt iubite pentru grafica strălucitoare, regulile simple, jocul captivant de care este imposibil să te smulgi, pentru bucuria și distracția pe care le aduc atât adulților, cât și copiilor.

Prin urmare, dacă doriți să vă relaxați sufletul și să petreceți timp cu beneficii, atunci bine ați venit în lumea interesantă a lui Zuma!

Cum se joacă

Personajul principal al jocului este o broasca frumoasa. Ea stă în centrul terenului de joc și se distrează scuipând mingi. Ținta lui este un șarpe lung format din bile multicolore, care se târăște încet de-a lungul căii către vizuina. Șarpele este sigur că alunecă tăcut și imperceptibil, dar pur și simplu nu te poți târa pe lângă broască!

Alăturați-vă Broaștei și nu lăsați șarpele să-și termine călătoria. Țintește cât mai precis posibil și trage cu încredere și rapid. Încercați să loviți bile de aceeași culoare în bile de exact aceeași culoare. Apoi aceleași segmente din șarpe vor fi îndepărtate, reducându-i lungimea. Dacă nu se potrivește culoarea, bilele se vor uni cu corpul șarpelui și, invers, îl vor face și mai lung. Sarcina este complicată de faptul că șarpele abil nu este static, ci se mișcă de-a lungul căii, doborând vederea și testându-ți nervii pentru putere.

Alege strategia potrivită și mergi mai departe către victorie! Jucătorii cu experiență sfătuiesc să „împuște” șarpele din coadă, deoarece bilele îndepărtate creează un gol și șarpele se oprește, așteptând ca bilele rămase să se târască în restul corpului. Dacă începi să tragi din cap, atunci există posibilitatea să poți muta șarpele și mai aproape de vizuina dacă ai lovit o culoare diferită. Urmăriți distanța! Și vă sfătuim să nu vă bazați prea mult pe Broasca. Scuipă mingi doar acolo unde este comandat.

Sunt regulile clare? Atunci începe! Bun joc!