Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Mahjong

Zuma Mahjong este un popular joc de puzzle online din genul „mingilor”, cu dinamică, comenzi simple și imagini de înaltă calitate. Gameplay-ul din acest joc este captivant din primele secunde de la lansare și păstrează atenția până la sfârșitul nivelului.

Mii de fani Zuma din întreaga lume vor confirma acest lucru. Convinge-te singur! Particularitatea Zuma Mahjong este că puzzle-ul nu trebuie să fie descărcat și instalat pe dispozitivul dvs. Jocul este disponibil online pe site-ul nostru. Doar lansați-l în browser chiar acum și bucurați-vă de o grafică frumoasă, de muzică plăcută și de un joc captivant.

Cum se joacă

Un șir lung de bile colorate se mișcă pe terenul de joc, care nu se opresc niciodată. Vor să ajungă la capătul cărării și să se odihnească. Dar sarcina ta este să previi acest lucru, altfel nivelul se va încheia cu o înfrângere zdrobitoare. Al tău, desigur. Folosește tunul scarab pentru a opri progresul bilelor. Ghidează-o și trage proiectile colorate. Principiul este acesta: fiecare bilă din tun, căzând în lanț, i se alătură. De îndată ce se formează o combinație de cel puțin trei bile de aceeași culoare, acestea explodează și sunt îndepărtate de pe terenul de joc.

Sarcina este următoarea – să aruncați în aer toate bilele și să împiedicați cel puțin o minge să ajungă la capătul căii.
Noroc!