Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Legend

Zuma Legend este una dintre cele mai bune variante de puzzle cu minge și zuma care a fost iubită de mulți jucători. Combină armonios designul luminos și plin de culoare în stilul civilizațiilor antice, controale convenabile și simple, acompaniament muzical de înaltă calitate și, bineînțeles, un joc incitant din primele secunde.

Vedeți singuri chiar acum!

Cum se joacă

Simbolul principal al jocului este scarabul sacru. Este situat în centrul terenului de joc dintr-un motiv! El păzește toate viețuitoarele din jur, iar acum scopul lui este un șarpe lung format din bile multicolore, târându-se impunător pe o potecă întortocheată. Nu intrați în panică! La urma urmei, ea arată numai formidabilă și invulnerabilă în înfățișarea ei colorată înșelătoare! Dar știm punctul ei slab!
Dacă îl lovești cu o minge magică de aceeași culoare de la Păzitorul gândacului scarab într-o minge de exact aceeași culoare, atunci se va opri pentru un timp, lovită de puterea ta, aceste bile vor exploda și numărul lor va exploda. scădea. Doar trage cu precizie! Altfel, dacă ratezi, o vei face. De exemplu, transformând o minge albastră într-una galbenă, acestea nu vor exploda, ci se vor uni, iar șarpele va crește în dimensiune. Nu o lăsa să ajungă în Peșteră. Altfel, totul este pierdut!

Există până la 100 de niveluri în Zuma Legend! Completează-le pe toate!