Dislike!Like it! (Rating: 5.00)
Loading...

Zuma Ball Blast

Zuma Ball Blast este un puzzle dinamic luminos din genul „mingilor”, care poate fi jucat gratuit și fără înregistrare pe site-ul nostru. Nu este nevoie să descărcați sau să instalați nimic. Jocul este disponibil online în browser.
Intriga din „Zuma” este dedicată triburilor antice, ale căror secrete trebuie să le descoperi în fiecare nou nivel. Începeți de la prima și mergeți până la capăt. Și numai atunci vei putea înțelege secretele ascunse omenirii de un strat de timp.

Cum se joacă

Un lanț de mingi se mișcă pe terenul de joc. Toate sunt culori diferite, dar au un singur scop – să ajungă la capătul drumului lor, o peșteră, care va deveni un adăpost pentru ei. Dar nu poți lăsa asta să se întâmple! La urma urmei, atunci vei fi considerat drept o înfrângere. Pentru a câștiga, trebuie să distrugi toate bilele înainte ca acestea să ajungă la adăpost. Pentru a face acest lucru, controlați un tun special și trageți mingile din el. Încercați să obțineți culoare în culoare – roșu la roșu, galben la galben, iar apoi aceleași bile vor exploda și vor dispărea.
Pentru a finaliza nivelul, goliți întregul teren de joc. Dar nu fi prea relaxat. Primul nivel este doar o încălzire. Mai departe, va fi și mai fierbinte, chiar mai dificil și chiar mai interesant. Vă garantăm!